Poziv studentima

Akreditacijski savjet Agencije za znanost i visoko obrazovanje donio je 20. lipnja 2017. godine Plan reakreditacije visokih učilišta, po kojem su u 2017. i 2018. godini u reakreditaciju uključena visoka učilišta iz tehničkog područja i polja ekonomija i informacijske i komunikacijske znanosti društvenoga područja. Stoga studentima šalju javni poziv za sudjelovanje u stručnim povjerenstvima.

Uvjeti

Student mora biti prepoznat po izvrsnosti u studiranju i kontinuitetu redovitog studiranja (studenti koji su upisali tekuću akademsku godinu, s dosadašnjim prosjekom ocjena iznad 3,5) te posjedovati temeljna znanja o osiguravanju kvalitete visokog obrazovanja. Također, student mora dobro poznavati engleski jezik, imati dobre usmene i pisane komunikacijske vještine, znati raditi u timskom okruženju te poštovati sve zadane i dogovorene protokole procedure i rokove.

Način prijave


Molimo sve zainteresirane studente za rad u stručnim povjerenstvima iz tehničkog područja i polja ekonomija i informacijske i komunikacijske znanosti društvenoga područja, s dobrim poznavanjem engleskog jezika u govoru i pismu da se prijave putem poveznica:

https://www.azvo.hr/hr/javni-poziv-studenti


Konačnu odluku o imenovanju članova stručnog povjerenstva donosi Akreditacijski savjet Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

O samom postupku reakreditacije visokih učilišta više možete saznati na našoj mrežnoj stranici.


Također, ukoliko potencijalni student prihvati poziv, Agencija za znanost i visoko obrazovanje organizira radionicu za edukaciju mogućih članova stručnih povjerenstava koja će se održati 16. studenog 2017. u Zagrebu, link prijave i program ćemo poslati naknadno.

Pitanja?

U slučaju dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite e-poštom na: akreditacija-visoko@azvo.hr

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji.
S poštovanjem,

Odjel za akreditaciju u visokom obrazovanju
Agencija za znanost i visoko obrazovanje