Korištenje Knjižnice za vrijeme trajanja izvanrednih mjera

Prenosimo upute za korištenje Knjižnice Filozofskog fakulteta za vrijeme trajanje izvanrednih mjera zaštite od kotonavirusa.

Knjižnica će od 16. ožujka biti otvorena za korisnike od 8 do 16 sati, i to samo Središnji informacijski pult u prizemlju.

Molimo sve koji imaju bilo kakve simptome respiratornih bolesti te sljedeće simptome zaraze koronavirusom da ne ulaze u Knjižnicu:

  • povišena tjelesna temperatura,
  •  groznica,
  •  suhi kašalj,
  •  opća slabost i malaksalost.

U ulaznom prostoru nalaze se sredstva za dezinfekciju ruku pa vas molimo da ih koristite. UPUTE:

Čitaonice će biti zatvorene, kao i pristup građi na policama.

Ako želite posuditi neki naslov, molimo da to učinite preko sistema rezervacija (ulogirajte se u svoj račun u katalogu putem AAI@EduHr korisničkih podataka). Svi naručeni naslovi čekat će vas u prizemlju Knjižnice, a o tome ćete dobiti obavijest mailom.

Vraćanje knjiga će biti moguće na označenim mjestima u prizemlju Knjižnice. Ukoliko želite produžiti rok posudbe, molimo učinite to sami tako da se ulogirate u svoj računa u katalogu putem AAI@EduHr korisničkim podataka.

Dvorane u Knjižnici neće biti moguće koristiti.

Praksa studenata se u ovom periodu neće izvoditi.

Knjižnica Filozofskog fakulteta

Studentski zbor Filozofskog fakulteta još jedanput napominje kako je sudjelovanje u novim oblicima nastave OBAVEZNO za sve studente. Apeliramo na sve kolegice i kolege, članove akademske zajednice, da se pridržavaju uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, kao i ostalih službenih tijela. Također, kako bismo zaštitili one slabije u našem društvu (starije i bolesne), pozivamo vas da u narednom periodu izbjegavate BILO KAKVA okupljanja većeg broja ljudi.

Proučite i UPUTE DEKANICE O IZVOĐENJU NASTAVE NA DALJINU