Natječaj za izbor dva studentska pravobranitelja/ice

Studentski zbor Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na temelju odluke donesene na redovnoj sjednici 7. listopada 2019. godine te sukladno Pravilniku o radu i izboru Studentskog pravobranitelja Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu raspisuje natječaj za dva (2) studentska pravobranitelja/ice.

Pravo prijave na natječaj imaju svi redovni studenti Filozofskog fakulteta u Zagrebu, a to mogu učiniti od 14. do 28. listopada 2019. godine. 

Kandidature se predaju pojedinačno (ne u paru), a na natječaj se, pod jednakim uvjetima, mogu javiti osobe oba spola.

Prijave s popratnom dokumentacijom, Obrazac prijava za natječaj za studentskog pravobranitelja za 2019./2020. godinu i obrazac prijave programa za rad studentskog pravobranitelja za ak. god. 2019./20220., potrebno je urudžbirati u Urudžbenom uredu (D-02) za Studentski zbor Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu s naznakom ”Za natječaj za studentskog pravobranitelja/icu”.

Pravobranitelje bira i imenuje Studentski zbor. Rezultati natječaja bit će objavljeni na mrežnim stranicama i Facebook stranicama Studentskog zbora Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Za dodatne informacije možete se javiti na e-mail Studentskog zbora: szbor@ffzg.hr

Potrebni obrasci: