Produljenje roka prijave diplomskih radova

Prenosimo obavijest prodekanice za nastavu i studente doc. dr. sc. Tanje Bukovčan

Poštovane kolegice, poštovani kolege,

čini se da smo nastavu online brzo i uspješno uspostavili i hvala vam svima na velikom uloženom trudu. Najveću zahvalu ipak zaslužuje naš tim iz Centra za potpuru e-učenju bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće.

Javljajte i dalje probleme, sugestije, prijedloge.

Sljedeće što svakako moramo osigurati je prijava tema/sinopsisa diplomskih radova, ali i mogućnost odvijanja obrana završnih i diplomskih radova.

Budući da je rok prijave teme/sinopsisa novih diplomskih radova na mnogim Odsjecima 1. travnja, što je za nekoliko dana, molim vas da, s obzirom na situaciju, taj rok pomaknemo na 1. svibnja 2020.

Teme i sinopsisi su se dosad redovno odobravali na sjednicama Vijeća Odsjeka. U ovoj situaciji bit će dovoljno da student, naravno u dogovoru s mentorom, na e-mail adresu Tajništva Odsjeka najkasnije do 1. svibnja pošalje Obrazac za prijavu, te da mentor potvrdi temu/sinopsis i pošalje informaciju o tome pročelniku Odsjeka. Pročelnik Odsjeka će zatim najkasnije do 15. svibnja svim članovima Odsjeka putem elektroničke pošte poslati popis takvih, od strane mentora odobrenih, tema i sinopsisa. Članovi Odsjeka se ogluhom izjašnjavaju o temama.

Sljedeći tjedan ćemo vas detaljno izvijestiti o mogućnostima obrane diplomskih radova online.

Ostanite zdravi!

Srdačno,

Tanja Bukovčan
Prodekanica za nastavu i studente